Livrari si retururi

LIVRĂRI
Pe site-ul www.enpriveatelier.ro se pot face livrări în România, prin intermediul partenerului logistic Fan Courier și în afara României prin intermediul partenerului logistic DHL. Costul de transport este de 20 lei pentru orice localitate din România și variabil oriunde în afara României. Beneficiezi de livrare gratuită la comenzi de peste 400 lei în România și la comenzi internaționale de peste 800 lei. Termen de livrare: 2-3 zile lucrătoare.

RETURURI
Clientul beneficiază de retur gratuit prin intermediul firmelor de curierat Fan Courier, respectiv DHL. Prin intermediul acestor firme de curierat trimiteți produsele achiziționate online, însoțite de formularul de retur completat și de factură. Perioada de retur validă în conformitate cu reglementărle este de 14 zile, socotită între data recepției produsului de către client (adică data de livrare a coletului de către curierul nostru) și data recepției returului de către noi (adică data de livrare a coletului retur).
Produsele pot fi schimbate în limita stocului disponibil sau valoarea acestora va fi returnată prin virament bancar. Este necesară menționarea procedeului dorit în formularul de retur.
Din motive administrative vă rugăm să ne contactați pentru a vă genera AWB-ul de retur la +40727504721 sau customer@enpriveatelier.ro.

Pentru a returna un produs:

  • Contactați-ne pentru a vă genera AWB-ul de retur la +40727504721 sau customer@enpriveatelier.ro.
    • Descărcați și completați formularul de retur online din secțiunea „Contul Meu”
    • Introduceți factura fiscală și produsele pe care doriți să le returnați în ambalajul original.
    • Expediați coletul la adresa: BUFFET DRESSING S.R.L. – Ploiești, Str. Văleni, Nr. 95, în atenția En Privé

După primirea returului, va fi efectuată verificarea cantitativă și calitativă a produselor returnate și transmis un email de confirmare a procesării returului. În cazul solicitării unui alt produs clientul va achita diferența de preț, dacă produsul este mai scump. În situația în care clientul optează pentru un produs mai ieftin, diferența va fi plătită prin virament bancar, conform modalităților de returnare menționate în OUG34/2014. Produsul solicitat la schimb va fi expediat numai după ce clientul a returnat produsul cumpărat inițial, dacă acesta îndeplinește conditiile de returnare conform OUG34/2014. Plata returului se va face prin virament bancar în 14 zile de la primirea coletului de retur în contul IBAN indicat de consumator în formularul de retur. Returnarea banilor ori, după caz, înlocuirea produselor, nu se poate efectua daca produsele nu sunt în condiția lor originală (ambalajul original al produsului, accesoriile complete, documentele aferente achiziției, documente fiscale).
Taxele de curierat nu vor fi rambursate. Important: Vă rugăm să respectați termenii de returnare cu care ați fost de acord în momentul în care ați finalizat comanda.
Nu vor fi acceptate coletele care:
• Au fost trimise fără informare/notificare prealabilă.
• Au menționată suma de ramburs pe eticheta de transport.
• Nu au inscripționate pe ambalaj elementele necesare identificarii returului (numele beneficiarului facturii).
Produsele deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalării necorespunzatoare în cazul unei returnări de produs nu vor fi acceptate, iar costurile curierului vor fi suportate de către dumneavoastră.

Close
Sign in
Close
Cart (1)