Termeni si conditii

CONDIȚII GENERALE

Acest site web (numit în continuare “SITE”) este administrat de către societatea BUFFET DRESSING S.R.L. cu sediul în Ploiești, Str. Cuza Vodă, Nr. 2, Bl. B2, Etaj P, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J29/2573/09.08.2019, CUI RO 41505426, e-mail: customer@enpriveatelier.ro.
În cuprinsul prezentului document, următorii termeni folosiți cu majuscule vor avea, dacă din context nu rezultă altfel, întelesurile specificate mai jos:
• SITE: reprezintă SITE-ul Internet aparținând BUFFET DRESSING S.R.L., care se află la adresa www.enpriveatelier.ro, prin intermediul căruia UTILIZATORUL are acces la informații privind serviciile și produsele asigurate/oferite de BUFFET DRESSING S.R.L. prin intermediul site-ului www.enpriveatelier.ro. Pentru înlăturarea oricărui dubiu, denumirea SITE folosită în acest document acoperă domeniul de internet enpriveatelier.ro, aliasul enpriveatelier.ro precum și toate subdomeniile acestora.
• UTILIZATOR/CONSUMATOR: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, în scopuri private sau profesionale și care a acceptat Condițiile de Utilizare ale prezentului SITE, îndeplinind în acest sens toate cerințele procesului de înregistrare.
• PROFESIONIST/COMERCIANT: societatea BUFFET DRESSING S.R.L. cu sediul în Ploiești, Str. Cuza Vodă, Nr. 2, Bl. B2, Etaj P, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J29/2573/09.08.2019, CUI RO 41505426, e-mail: customer@enpriveatelier.ro.
• UTILIZARE ABUZIVĂ: reprezintă utilizarea SITE-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor și ale legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii BUFFET DRESSING S.R.L.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Toate materialele integrate în acest SITE sunt proprietatea intelectuală a BUFFET DRESSING S.R.L. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptând perioada de care este nevoie să fie vizualizate online. Pentru orice tip de folosire a elementelor grafice de pe acest site, vă rugăm să ne contactați la contact@enpriveatelier.ro.
Este interzisă orice utilizare a Conținutului în alte scopuri decât cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care îl însoțește, în cazul în care acesta există.
Prin accesarea SITE-ului www.enpriveatelier.ro utilizatorii consimt să respecte termenii și condițiile prezentate în continuare precum și legislația aplicabilă. Utilizatorii acestui SITE sunt rugați să citească cu atenție termenii și conditiile de utilizare.
Termenii și condițiile următoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunându-se de drept prevederilor generale ale legislației în vigoare. Termenii și condițiile de utilizare pot fi modificate oricând prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificări devenind obligatorii cu efect imediat pentru toți utilizatorii.

PREȚURILE PRODUSELOR

Toate prețurile din acest SITE sunt exprimate în LEI și includ TVA.

PLASAREA COMENZII

Opţiunile disponibile de plasare a comenzii sunt prin intermediul prezentului SITE. Pentru a putea cumpăra online produsele En Privé trebuie să vă creați un cont de utilizator. Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să vizitaţi pagina referitoare la Întrebări Frecvente.
Imediat după plasarea comenzii, veţi primi un e-mail de confirmare la adresa furnizată. În cazul în care, dintr-un anumit motiv, nu vă putem procesa comanda, vă vom anunţa în cel mai scurt timp. În cazul în care am primit deja plata pentru comanda dumneavoastră, vom încerca să vă rambursăm suma respectivă utilizând aceeaşi metodă ca cea folosită pentru efectuarea plăţii. În cazul în care, dintr-un anumit motiv, sunt necesare alte aranjamente, vă vom comunica acest lucru.

MODALITĂȚI DE PLATĂ

Modalitătile de plată acceptate pe SITE-ul www.enpriveatelier.ro sunt:
• Plata online prin card bancar prin intermediul platformei MobilPay (Visa, Mastercard si Netopia).
• Dacă ați ales metoda de plată ”Online prin card bancar” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți. Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiile online. „3-D Secure” asigură în primul rând ca nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.
• Plata numerar la livrare
* Pentru plăți prin cardul cadou “Gift Card”, accesați secțiunea Checkout și introduceți codul unic al cardului cadou. Dacă valoarea comenzii este mai mare decât suma disponibilă pe cardul cadou, alegeți mijlocul de plată pentru plata diferenței. Daca valoarea cardului cadou depășește valoarea comenzii, veți putea folosi cardul cadou și la următoarea dvs. comandă. Soldul rămas disponibil se poate folosi până la data expirării lui sau până când a fost consumat în totalitate.

EXPEDIȚIE ȘI LIVRARE

Livrarea coletelor se face prin firma de curierat rapid Sameday, în România și DHL în afara României. Costul de transport este de 20 lei pentru orice localitate din România și variabil oriunde în afara României. Beneficiezi de livrare gratuită la comenzi de peste 400 de lei în România și la comenzi internaționale de peste 800 de lei. Termen de livrare: 2-3 zile lucrătoare.
Atenție: Ne rezervăm dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor care nu și-au îndeplinit obligațiile pecuniare sau de altă natură față de BUFFET DRESSING S.R.L. După mai multe încercări de livrare nereușite, efectuate de către firma de curierat parteneră, comanda dvs. va fi considerată anulată, iar contractul de vânzare, rezolvit de plin drept. Returul banilor care au fost plătiți către BUFFET DRESSING S.R.L se va face în termen de 14 zile din momentul anulării comenzii în contul bancar al clientului.

POLITICA DE RETUR

Clientul beneficiază de retur gratuit prin intermediul firmelor de curierat Sameday, respectiv DHL. Prin intermediul acestor firme de curierat trimiteți produsele achiziționate online, însoțite de formularul de retur completat și de factură. Perioada de retur validă în conformitate cu reglementărle este de 14 zile, socotită între data recepției produsului de către client (adică data de livrare a coletului de către curierul nostru) și data recepției returului de către noi (adică data de livrare a coletului retur).

Produsele pot fi schimbate în limita stocului disponibil sau valoarea acestora va fi returnată prin virament bancar. Este necesară menționarea procedeului dorit în formularul de retur.

Din motive administrative vă rugăm să ne contactați pentru a vă genera AWB-ul de retur la +40727504721 sau customer@enpriveatelier.ro.

Pentru a returna un produs:

  • Contactați-ne pentru a vă genera AWB-ul de retur la +40727504721 sau customer@enpriveatelier.ro.
  • Descărcați și completați formularul de retur online din secțiunea „Contul Meu”
  • Introduceți factura fiscală și produsele pe care doriți să le returnați în ambalajul original.
  • Expediați coletul la adresa: BUFFET DRESSING S.R.L. – Ploiești, Str. Văleni, Nr. 95, în atenția En Privé

După primirea returului, va fi efectuată verificarea cantitativă și calitativă a produselor returnate și transmis un email de confirmare a procesării returului. În cazul solicitării unui alt produs clientul va achita diferența de preț, dacă produsul este mai scump. În situația în care clientul optează pentru un produs mai ieftin, diferența va fi plătită prin virament bancar, conform modalităților de returnare menționate în OUG34/2014. Produsul solicitat la schimb va fi expediat numai după ce clientul a returnat produsul cumpărat inițial, dacă acesta îndeplinește conditiile de returnare conform OUG34/2014. Plata returului se va face prin virament bancar în 14 zile de la primirea coletului de retur în contul IBAN indicat de consumator în formularul de retur. Returnarea banilor ori, după caz, înlocuirea produselor, nu se poate efectua daca produsele nu sunt în condiția lor originală (ambalajul original al produsului, accesoriile complete, documentele aferente achiziției, documente fiscale).

Taxele de curierat nu vor fi rambursate. Important: Vă rugăm să respectați termenii de returnare cu care ați fost de acord în momentul în care ați finalizat comanda.

Nu vor fi acceptate coletele care:

  • Au fost trimise fără informare/notificare prealabilă.
  • Au menționată suma de ramburs pe eticheta de transport.
  • Nu au inscripționate pe ambalaj elementele necesare identificarii returului (numele beneficiarului facturii).

Produsele deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalării necorespunzatoare în cazul unei returnări de produs nu vor fi acceptate, iar costurile curierului vor fi suportate de către dumneavoastră.

GARANȚIA PRODUSELOR

Toate produsele comercializate de către site-ul nostru, beneficiază de toate garanțiile oferite de lege.

LIMITARE DE RESPONSABILITATE

Nu vom fi răspunzători pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informației prezentate pe site și orice tip de erori sau omisiuni în conținut care pot conduce la orice fel de pierderi.
Informațiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau încorporate în orice fel într-un alt document sau material fără permisiunea prealabilă scrisă a autorilor lor.
Specificațiile tehnice, prețurile sau pozele produselor prezente pe acest site sunt cu titlu informativ și pot fi schimbate fără o înștiințare prealabilă, iar BUFFET DRESSING S.R.L. nu își asumă nici o responsabilitate asupra schimbărilor care ar putea surveni.
Depunem toate eforturile posibile pentru a afişa corect caracteristicile produselor noastre, inclusiv compoziţia şi culorile. Culoarea pe care o vedeţi va depinde de sistemul dumneavoastră informatic, iar noi nu putem garanta faptul că PC-ul dumneavoastră va afişa corect aceste culori.
Caracteristicile produselor prezentate pe site sunt preluate de la producători/furnizori și BUFFET DRESSING S.R.L. nu își asumă raspunderea pentru corectitudinea acestor informații. Promoțiile prezentate pe site sunt valabile în perioada de timp menționată și în limita stocului disponibil.

LITIGII

Pentru orice conflict apărut între BUFFET DRESSING S.R.L. și clienții săi se va căuta o rezolvare pe cale amiabilă. Dacă acest lucru nu este posibil, litigiul va fi soluționat de către instanța judecătorească competentă conform legii.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

Nu ai niciun produs în coș. Nu ai niciun produs în coș.